vászonképstúdió
1074 Budapest, Dohány u. 86.
Telefon: +36 30/434-6353
e-mail: info@vaszonkepstudio.eu

fotóból vászonkép

Saját fotódból készítünk vászonképet, óriás fotót, posztert.

ÁRKALKULÁTOR
1.Válaszd ki a termék típusát
 • vászonkép 2x4cm keretre feszítve
 • vászonkép 4x4cm keretre feszítve
 • vászonkép nyomás keret nélkül
 • szabályos sokszög vászonkép
 • több paneles vászonkép
 • mini vászonkép 1x2cm kereten
2.A méretek megadása után számold ki, hogy mennyibe fog kerülni
 • szélesség
 • magasság
 •  
 • ár
 • akciós ár
 • cm
 • cm
 • számol
3.Ha van kuponkódod, itt megadhatod
Kuponkód:
4.Töltsd fel a kedvenc képedet
Támogatott formátumok: JPG, GIF, PNG, PDF. Feltölthető fájlméret maximum 50MB.
Ettől eltérő méretű vagy formátumú képfájlokat e-mailben az info@vaszonkepstudio.eu címen fogadunk.
képfeltöltés
0 %
5.Add meg a mennyiséget
db
6.A tovább gomb megnyomása után add meg az adataidat,
    vagy további képeket tölthetsz fel
Rendelés leadását követően, mindig küldünk nézőképet. Csak a jóváhagyott képeket gyártjuk le.
tovább


Dohány utcai üzlet nyitva: Hétköznap: 13-17 óra között


Telefon:
+36 30 828-3593, +36 30 434-6353
e-mail:
info@vaszonkepstudio.eu

Kapcsolat:

Székhely:
MÉDIABC Kft. 1074 Budapest, Dohány u. 86 U-3

számlaszám: 11715007-20480435

Telephely:
3060 Pásztó, Hősök u. 11.

Vászonkép Stúdió üzlet:
1074 Budapest, Dohány u. 86.

Budapesti üzletünkben bankkártyával is fizethet.

Tájékoztató jelleggel itt találod az EGYEDI VÁSZONKÉP AKTUÁLIS MINTA ÁRAIT!

Nyomdaipar szolgáltatásokra rendeléseket a mediabc.hu oldalunkon tudod leadni!

Mi a garancia, hogy szép lesz a vászonkép?

Minden rendeléshez küldött képet manuálisan ellenőrzünk. Amikor a kép minősége nem alkalmas a gyártásra azt jelezzük és javaslatokat teszünk (elkérjük tőled a képet jobb minőségben vagy kérjük, hogy küldj egy másikat esetleg egy kisebb méretben még megfelelő lehet.) Valamennyit, mi is tudunk javítani a minőségen. A lényeg minden rendelés után küldünk nézőképet, ezen látható a nyomtatási minőség. Csak a jóváhagyott vászonképeket gyártjuk le.

TE nem kockáztatsz semmit.

100% garanciát vállalunk a készített képeinkre. Ha nem tetszik a végeredmény kérjük, mond el nekünk az észrevételedet és mi javítjuk majd újragyártjuk teljesen díjmentesen.

Mi is az a vászonkép?

Egyedi, személyre szabott dekorációs varázslat :)

A vászonkép olyan művészi festővászonra nyomtatott kép, amelyet valamilyen fénykép, grafika vagy reprodukció alapján készítünk. Nyomathordozóként egy felülkezelt, speciális bevonattal ellátott, nyomtatható, 100%-os pamut vagy poliészter anyagból készült vásznat használunk.

A vászonkép egyedi, igényes, valódi értéket képviselő dekorációja lehet otthonoknak, munkahelyeknek és gyorsan elkészíthető.

A jó minőségű vászonkép elkészítéséhez nélkülözhetetlen a jó minőségű fénykép vagy megfelelő felbontású képfájl. Az elkészült vászonkép minősége, mérete nagyban függ a fotó felbontásától, élességétől, valamint attól, milyen fényviszonyok között készült.

A képek méretéből adódóan a vászonképeket nagyformátumú nyomtatóval készítjük. A nyomtatás Ecosolvent, solvent, UV, latex, szublimációs technológiával lehetséges. Ennek eredményeként kiváló színtartósságú, fotóminőségű nyomatok jellemzőek.

Nyomtatás után a vászonképeknek 5–10 órán keresztül száradniuk kell, csak ezután kerülhet sor a fakeretre való felhelyezésre. A vászonképet fedőkeret nélküli, úgynevezett vakrámára feszítve készítjük. Ez azt jelenti, hogy az oldaléleken 3-5 cm vastagságban továbbfut a kép, így a falra akasztva kiemelkedik annak síkjából, ezzel optikai csalódást okozva, egyedi 3D-s hatást keltve növeli a vászonkép térhatását.

Az oldalélekre futtatás miatt a képet kissé nagyobbra nyomtatjuk, így a szemből látható rész annyival kisebb lesz, amennyi az oldalélekre kerül. Akkor választjuk ezt a lehetőséget, ha a kép oldalsó 3–5 centiméternyi sávja nem hordoz fontos részleteket. Létezik olyan változat is, amikor egy kiválasztott szín kerül az oldalélekre, illetve van olyan fotótechnikai eljárás, amelynek segítségével kitolható a kép széle az oldalélekig (oldaltükrözés).

A vakráma (más néven: ékráma, vakkeret, blindráma) fa alapanyagból készül, művészi festővászon felfeszítésére szolgál, magassága általában 2–4 cm. Ez a kép oldalának faltól való távolságát jelenti. A 2 cm-es vastagság a vékonyabb, kisebb méretű képekhez előnyös, míg a 4 cm-es egy faltól való magasabb távolságot jelent. Ez utóbbi még látványosabbá teszi a nagyméretű képeket. A vászon kiválóan feszíthető. A képeket a hátoldalukon tűzzük. Nagyobb méretű vakrámáknál merevítőt is használunk, azzal stabilizálva a vásznat. BŐVEBBEN...!

Fontos részletek vászonkép rendeléshez:

• egyeztetünk veled gyártás előtt a kép minőségéről, javítjuk ha szükséges, nézőképet küldünk és csak az általad jóváhagyott grafikát gyártjuk le.

• egyedi méretben is elkészítjük a vászonképet felár nélkül. A rendelhető legnagyobb vászonkép 2x4cm keretnél 152x300 centimétert, a 4x4cm keretnél l46x300 centiméter. (lehet például 53x27 cm is a vászonkép)

• házon belül készül minden munkafolyamat a tervezéstől a csomagolásig

FONTOS! Facebookról, viberről vagy más közösségi oldalról letöltött, átküldött képek nagyon kis méretűek, ezért nem alkalmasak nagyméretű jó minőségű vászonképek legyártására. Mobiltelefon képernyőfotója alkalmatlan a gyártásra.

Milyen technológiával és milyen alapanyagokra készülnek a vászonképek?

A rendelés folyamatában lehet választani két alapanyag közül a vászonképek elkészítéséhez.

Fényes galéria vászon:

370 g/m2 súlyú természetes fehér színű, félfényes felületű pamut és poliészter szövésű közepesen strukturált vászon. Kimagaslóan nagy színterű, kimondottan ajánlott fotók nyomtatására. kiválóan feszíthető, művészi reprodukciók készítésére is ajánljuk.

Matt művészi vászon:

370 grammos, természetes hatású, félszintetikus, matt fehér, művészi festővászon. Tökéletesen kifeszíthető, egyenletes, szép textúrájú anyag. Kimondottan ajánljuk művészi reprodukciók és minőségi matt nyomatok elkészítéséhez.

Vakráma:

Fenyőfából készül. Három méretben készíti az asztalos műhelyünk. A legnépszerűbb a 2x4 cm-es lécből készült vászonképek. Ebben az esetben a faltól 2 cm távolságra esik a kép felülete. A 4x4 cm-es keretet inkább a nagyobb képekhez ajánljuk kb. 60x40 cm fölötti méretekhez. Ez a keret masszívabb és a faltól jobban elemelkedik így látványosabb a téthatása. A mini vászonképeket, melyeket maximum A4-es méretben készítünk 1x2 cm-keretre dolgozzuk rá.

Vászonkép felfeszítése a vakrámára:

A vászonképek felfeszítése vakrámára egyenként, gondos munkával kézzel történik. Vászonfeszítőfogóval megfeszítjük a vásznat majd tűzőgéppel rögzítjük a fakerethez.

Csomagolás:

A vászonképet először stretch fóliába tekerjük, ami biztosítja a vízhatlanságát. Következik a puha habfólia csomagolás, ami védi a vászonképet az ütődésektől. Végül hullámkarton csomagolást kap a kép, amely megvédi a külső sérülésektől.

Gyártási - és szállítási idő:

Évközben átlagosan 1-2 nap alatt tudjuk teljesíteni a gyártást. Akciók és karácsony idején ez azért meghosszabodhat.

Aktuális AKCIÓS áraink:

Bármilyen méretben tudunk készíteni vászonképet. Az itt található lista egy kis segítség, ha valamilyen szabványos méretű képet szeretnél rendelni. A rendelés gombra kattintva eljutsz az ár kalkulátorhoz, ahol számos lehetőség közül tudsz választani.BŐVEBBEN...!

Mivel nyomtatjuk a képeket?

EPSON SureColor S80610 eco solvent nyomtató

10 Színes nyomtató (CMYK)+szürke+világoscián+világosbíbor+vörös+narancs+fehérVÁSZONKÉP NYOMTATÁSA KÖZBEN.!

A Japán EPSON nyomtatógyártó pár évvel ezelőtt kezdte el forgalmazni a forradalmian új nyomtatási technológiával kifejlesztett nyomtató családját. Ezzel a kifinomult nyomtatórendszerrel előállíthat akár az egyszerű nyomatoktól kezdve a felső kategóriás poszterekig és dekoranyagokig bármit.

UL GREENGUARD felminősítette az EPSON GS3 UltraChrome eco‐solvent tintát, mely alapján a környetetbarát legmagasabb minőségi besorolást kapta meg!

Ennek értelmében a GS3 UltraChrome tintákkal készült beltéri nyomatok korlátozás nélkül felhasználhatóak.

Ez olyan előnyöket jelent a felhasználók számára melyek lehetőséget biztosítanak számukra a legszigorúbb környezetvédelmi és biztosági feltételeket előíró ügyfelek kiszolgálására is.

Extra színkomponensek

Az EPSON SureColor S80610 es már hivatalosan is rendelkezik a PANTONE akkreditációjával mely tanúsítja, hogy a nyomtató a PANTONE színeket akár 98,2% pontosággal képes lefedni. Ezt úgy éri el, hogy a megszokott nyomdai alapszínek mellet (CMYK) még egyedi direktszíneket is tartalmaz, mint pl. Piros, Narancs, Szürke, Fehér és Ezüstmetál festékek.

 

Elnyert díjjak

A világ első PANTONE tanúsítvánnyal rendelkező oldószeres kültéri nyomtatója.

Jelenleg a világ legszínhelyesebb nyomtatója.BŐVEBBEN...!

MUTOH ValueJet 1638 UH UV nyomtató

4 szín color UV nyomtató (CMYK)+fehér+lakk nyomtatás


Két darab, lépcsőzetesen elrendezett nyomtatófej

LED UV US flexibilis festékek – opcionálisan fehér és lakk nyomtatással

100%-ig környezetbarát UV-festékek megkapták GREENGUARD

minősítést.

Mutoh Intelligens Interwaving nyomtatási technológia (i²) 

Alapanyag vastagságtól függő, automatikus fejmagasság állítás

Hybrid technológia (tekercs- és táblanyomtatás)BŐVEBBEN...!

 

Hogyan készítjük el neked a rendelt vászonképedet?

(Kicsit bővebben, hogy lásd az egész folyamatot)

1. A honlapunkon feltöltöd a kedvenc képedet vagy képeidet. Elküldheted e-mail csatolmányként is őket. Arra vigyázz, hogy a csatolmány össz. mérete ne haladja meg a 25 megabyte méretet, mert akkor lehet, hogy nem érkezik meg. Itt jegyezzük meg, hogy a Facebook vagy más social médián átment képek mérete 200 kilobyte méretű alá csökkenti a rendszer ezért nyomtatásra nem alkalmasak. Valamennyit tudunk javítani rajtuk, de igazán jó minőségű nagyméretű vászonkép nem készíthető belőlük.

2. A kép rendelésekor választhatsz csak vászonnyomatot: Amennyiben otthon szeretnéd esetleg keretre feszíteni, akkor kérjük a számításnál az oldal és hátfalakkal növelt méretet add meg, de ezt mindig egyeztetjük telefonon is.

3. Választhatsz feszített vászonképet 2x4 cm keretre vagy 4x4 cm keretre. A különbség a két léctípus között az, hogy az egyik 2 cm-ert míg a másik 4 cm-ert emelkedik ki a fal síkjából.

4. Választhatsz mini vászonképet: Ez a termék kimondottan csak kis szabványméretben (A6, A5, A4) rendelhető. Mindegyikhez külön kapható asztaliállvány is.

5. Kérheted a vászonképedet több paneles felosztásban is. Kérjük, hogy a méret megadásakor mindig a befoglaló méretet add meg. A befoglaló méret az a terület, amibe szeretnéd, hogy az összes panel elférjen. Minden kép egyedi ezért mindig javaslatot teszünk a képek szétbontására az igényeidet figyelembe véve. (pl. nem vágunk ketté soha egy arcot, csak ha Te külön nem kéred)

6. A kapott képeket először ellenőrizzük, hogy a képaránya helyesen van e- megadva. Ha nem akkor jelezzük, és javaslatot teszünk, hogy milyen méret lenne az ideális. Ellenőrizzük továbbá a kép minőségét, hogy a kívánt méretben megfelelő-e a felbontás.

7. Miután, manuálisan ellenőriztük a képeket készítünk belőle egy nézőképet, ahol jelöljük az előoldali képet, amit szemből fogsz látni, valamint az oldal és hátfalat. Az oldal és hátfal lehet tükrözött (ez a legnépszerűbb megoldás) vagy adhatunk neki valamilyen általad kért színárnyalatot, de lehet nyomat nélkül is kérni.

8. Az egyeztetés vagy egyeztetések után nyomtatjuk ki a vászonképet, hogy az olyan legyen amilyennek Te szeretnéd.

9. A kiválasztott méretre legyártjuk hozzá a vakrámát és felfeszítjük a vászonképet.

10.Fóliába csomagoljuk majd védő habfóliába végül hullámkartonba, hogy ne sérüljön szállításkor a rendelt vászonképed.

11.Értesítünk téged, hogy átveheted a vászonképedet az üzletünkben vagy küldünk SMS üzenetet a csomag feladásáról, ami az esetek 95%-ban 1 munkanapon belül megérkezik hozzád. (A szállítást GLS futárral végeztetjük. Egy-egy nagy méretnél az MPL futárt használnunk a méretkorlátok miatt.)

12.Megérkezik hozzád a vászonkép kibontod és reméljük küldesz nekünk visszajelzést, hogy milyennek találod.Ha igazán tetszett a vászonkép kérjük lájkolj minket a facebookon vagy írd meg a véleményed a google keresőben. Köszönjük.

Hogyan hozzuk ki a maximumot a képünkből?

A kiváló vászonképhez elengedhetetlen a kiváló alapanyag, melynek a nyers kép is ugyanúgy részese akár csak egy prémium minőségű vászon vagy vakráma. Mit tehetünk annak érdekébe, hogy a kép, amit viszont szeretnénk látni vászonképként, a lehető legszebb minőségben és élességben lássuk viszont már nyomatként? Itt találtok pár hasznos tippet:BŐVEBBEN...!

Ötlettár

Sokszor ütközünk abba az akadályba, hogy szeretnének képeket rendelni, de úgy hogy a meglepetés titokban maradjon. Ilyenkor általában Facebookról letöltött képeket kapunk, amivel az a probléma, hogy kb. 200 kilobyte méretűek, amiből nem lehet jó minőségű vászonképet nyomtatni. Megoldási javaslatok BŐVEBBEN...!

Hogyan döntsem el elég jó minőségű-e a képem?

Az alábbi táblázatban néhány gyakran rendelt mérethez találtok útmutatót, ami leírja körülbelül mekkora képet érdemes küldenetek nekünk. BŐVEBBEN...!


Adatvédelmi tájékoztató