vászonképstúdió
1074 Budapest, Dohány u. 86.
Telefon: +36 30/434-6353
e-mail: info@vaszonkepstudio.eu

Montázs készítés árai

 • 10 képig 3.000 Ft,
 • 11-20 képig 4.000 Ft,
 • 21-30 képig 5.000 Ft,
 • 31-40 képig 6.000 Ft,
 • 41-50 képig 7.000 Ft,
 • 51-60 képig 8.000 Ft,
 • 61-70 képig 9.000 Ft,
 • 71-80 képig 10.000 Ft,
 • 81-90 képig 11.000 Ft,
 • 91-100 képig 12.000 Ft,
 • Megrendelés folyamata

  A megrendelni kívánt kedvenc képedhez kiválasztod, hogy miként szeretnéd viszontlátni.
  (vászonkép, vászonfotó, több részes vászonkép, függesztett vászonkép, mini vászonkép, vászonnyomat)
  Az árkalkulátorba beírod a szélességi és magassági méreteket.
  A “számol” gombra kattintva megkapod a kedvenc képed gyártási árát.
  A “képfeltöltés” gomb segítségével kiválasztod a képet és feltöltöd közvetlenül hozzánk.
  A “rendelés” gomb kattíntása után, meg tudod adni a rendeléshez szükséges adatokat, ki tudod választani a fizetési és az átvételi módot.
  Rendelést követően, kollégánk egyeztet veled és pontosítja a rendelésedet e-mailban vagy telefonon, majd nézőképet küldünk a gyártás jóváhagyására. Csak az általad jóváhagyott grafikát gyártjuk le.

  Fontos részletek vászonkép rendeléshez:

  • egyeztetünk veled gyártás előtt a kép minőségéről, javítjuk ha szükséges, nézőképet küldünk és csak az általad jóváhagyott grafikát gyártjuk le
  • egyedi méretben is elkészítjük a vászonképet felár nélkül. A rendelhető legnagyobb vászonkép 2x4cm keretnél 152x300 centimétert, a 4x4cm keretnél l46x300 centiméter. (lehet például 53x27 cm is a vászonkép)
  • házon belül készül minden munkafolyamat a tervezéstől a csomagolásig
  • gyönyörű nagyfelbontásban nyomtatunk élénk színekkel, speciális erre a célra fejlesztett vászonra. A nyomat UV álló.
  • effektusok ingyenesek. Fotó javítás, 4500 Ft/óra
  • Egy munkanapon belüli gyártást is vállalunk 20% felár ellenében.
  • személyesen is átveheted az elkészült vászonképedet üzletünkben (Budapest, Dohány u. 86.) vagy ha igényled kiküldjük futárral (MPL vagy GLS).
  • szállítási és csomagolási költség bruttó 2500 Ft. Utánvétel díja 1000 Ft. A feladott csomag 1 nap alatt megszokott érkezni.
  • Szállítási méretkorlátok: A GLS futárnál az egyik oldal nem haladhatja meg a 80 centimétert és 3 oldalának méretei (hosszúság és magasság és mélység) nem haladhatja meg a 300 centimétert.. (pl. maximum 210x80x5cm -es kép szállítható) AZ MPL futárnál is 3 oldalának méretei (hosszúság és magasság és mélység) nem haladhatja meg a 300 centimétert és egyik oldala sem lehet hosszabb 240 centiméternél.
  • Ha kíváncs vagy arra, hogy miként készülnek a képek nézd meg a facebook oldalunkat

   

  FONTOS! A facebookról, viberről vagy más közösségi oldalról letöltött, átküldött képek nagyon kis méretűek, ezért nem alkalmasak nagyméretű jó minőségű vászonképek legyártására, maximum mini vászonképekhez ajánljuk őket (max. A/4 méret).

   

  Hogyan készítjük el neked a rendelt vászonképedet?

  (Kicsit bővebben, hogy lásd az egész folyamatot)

  1. A honlapunkon feltöltöd a kedvenc képedet vagy képeidet. Elküldheted e-mail csatolmányként is őket. Arra vigyázz, hogy a csatolmány össz. mérete ne haladja meg a 25 megabyte méretet, mert akkor lehet, hogy nem érkezik meg. Itt jegyezzük meg, hogy a facebook vagy más social médián átment képek mérete 200 kilobyte méretű alá csökkenti a rendszer ezért nyomtatásra nem alkalmasak. Valamennyit tudunk javítani rajtuk, de igazán jó minőségű nagyméretű vászonkép nem készíthető belőlük.
  2. A kép rendelésekor választhatsz csak vászonnyomatot: Amennyiben otthon szeretnéd esetleg keretre feszíteni, akkor kérjük a számításnál a oldal és hátfalakkal növelt méretet add meg, de ezt mindig egyeztetjük telefonon is)
  3. Választhat feszített vászonképet 2x4 cm keretre vagy 4x4 cm keretre. A különbség a két léctípus között az, hogy az egyik 2 cm-ert míg a másik 4 cm-ert emelkedik ki a fal síkjából.
  4. Választhatsz mini vászonképet: Ez a termék kimondottan csak kis szabványméretben (A6, A5, A4) rendelhető. Mindegyikhez külön kapható asztaliállvány is.
  5. Kérheted a vászonképedet több paneles felosztásban is. Kérjük, hogy a méret megadásakor mindig a befoglaló méretet add meg amibe szeretnéd, hogy az összes panel elférjen. Minden kép egyedi ezért mindig javaslatot teszünk a képek szétbontására az igényeidet figyelembe véve. (pl. nem vágunk ketté soha egy arcot, csak ha Te külön nem kéred)
  6. A kapott képeket először ellenőrizzük, hogy a képaránya helyesen van e- megadva. Ha nem akkor jelezzük, és javaslatot teszünk, hogy milyen méret lenne az ideális. Ellenőrizzük továbbá a kép minőségét, hogy a kívánt méretben megfelelő-e a felbontás.
  7. Miután, manuálisan ellenőriztük a képeket készítünk belőle egy nézőképet, ahol jelöljük az előoldali képet, amit szemből fogsz látni, valamint az oldal és hátfalat. Az oldal és hátfal lehet tükrözött (ez a legnépszerűbb megoldás) vagy adhatunk neki valamilyen általad kért színárnyalatot, de lehet nyomat nélkül is.
  8. Az egyeztetés vagy egyeztetések után nyomtatjuk ki a vászonképet, hogy az olyan legen amilyennek Te szeretnéd.
  9. A kiválasztott méretre legyártjuk hozzá a vakrámát és felfeszítjük a vászonképet.
  10. Fóliába csomagoljuk majd védő habfóliába végül hullámkartonba, hogy ne sérüljön szállításkor a rendelt vászonképed.
  11. Értesítünk téged, hogy átveheted a vászonképedet az üzletünkben vagy küldünk SMS üzenetet a csomag feladásáról, ami az esetek 95%-ban 1 munkanapon belül megérkezik hozzád.
  12. Megérkezik hozzád a vászonkép kibontod és reméljük küldesz nekünk visszajelzést, hogy milyennek találod.

   

  Mi a vászonkép?

  Egyedi, személyreszabott dekorációs varázslat :) A vászonkép olyan művészi festővászonra nyomtatott kép, amelyet valamilyen fénykép, grafika vagy reprodukció alapján készítünk. Nyomathordozóként egy felülkezelt, speciális bevonattal ellátott, nyomtatható, 100%-os pamut vagy poliészter anyagból készült vásznat használunk. A vászonkép egyedi, igényes, valódi értéket képviselő dekorációja lehet otthonoknak, munkahelyeknek és gyorsan elkészíthető.

  A jó minőségű vászonkép elkészítéséhez nélkülözhetetlen a jó minőségű fénykép vagy megfelelő felbontású képfájl. Az elkészült vászonkép minősége, mérete nagyban függ a fotó felbontásától, élességétől, valamint attól, milyen fényviszonyok között készült. A képek méretéből adódóan a vászonképeket nagyformátumú nyomtatóval készítjük. A nyomtatás Ecosolvent, solvent, UV, latex, szublimációs technológiával lehetséges. Ennek eredményeként kiváló színtartósságú, fotóminőségű nyomatok jellemzőek. Nyomtatás után a vászonképeknek 5–10 órán keresztül száradniuk kell, csak ezután kerülhet sor a fakeretre való felhelyezésre.A vászonképet fedőkeret nélküli, úgynevezett vakrámára feszítve készítjük. Ez azt jelenti, hogy az oldaléleken 3-5 cm vastagságban továbbfut a kép, így a falra akasztva kiemelkedik annak síkjából, ezzel optikai csalódást okozva, egyedi 3D-s hatást keltve növeli a vászonkép térhatását.

  Az oldalélekre futtatás miatt a képet kissé nagyobbra nyomtatjuk, így a szemből látható rész annyival kisebb lesz, amennyi az oldalélekre kerül. Akkor választjuk ezt a lehetőséget, ha a kép oldalsó 3–5 centiméternyi sávja nem hordoz fontos részleteket. Létezik olyan változat is, amikor egy kiválasztott szín kerül az oldalélekre, illetve van olyan fotótechnikai eljárás, amelynek segítségével kitolható a kép széle az oldalélekig (oldaltükrözés).

  A vakráma (más néven: ékráma, vakkeret, blindráma) fa alapanyagból készül, művészi festővászon felfeszítésére szolgál, magassága általában 2–4 cm. Ez a kép oldalának faltól való távolságát jelenti. A 2 cm-es vastagság a vékonyabb, kisebb méretű képekhez előnyös, míg a 4 cm-es egy faltól való magasabb távolságot jelent. Ez utóbbi még látványosabbá teszi a nagyméretű képeket. A vászon kiválóan feszíthető. A képeket a hátoldalukon tűzzük. Nagyobb méretű vakrámáknál merevítőt is használunk, azzal stabilizálva a vásznat.


  Adatvédelmi tájékoztató