vászonképstúdió
1074 Budapest, Dohány u. 86.
Telefon: +36 30/434-6353
e-mail: info@vaszonkepstudio.eu

Aktuális AKCIÓS áraink

Bármilyen méretben tudunk készíteni vászonképet. Az itt található lista egy kis segítség, ha valamilyen szabványos méretű képet szeretnél rendelni. A rendelés gombra kattintva eljutsz az ár kalkulátorhoz, ahol számos lehetőség közül tudsz választani.
Először: Vállaszd ki a termék típusát majd, hogy milyen vászonra szeretnéd legyártatni a kedvenc képedet.
Másodszor: Add meg a méretet amekkorára szeretnéd a képedet készíttetni.
Harmadszor: Töltsd fel a kedvenc képedet, és hogy hány darabot szeretnél belőle. Kattints a tovább gombra, ha végeztél. Amennyiben több képet szeretnél egyszerre rendelni akkor ezeket a lépéseket ismételd meg újra.

Amennyiben egyedi méretet vagy több részes képet szeretnél ugorj vissza az ÁRKALKULÁTORhoz. Számold ki mennyibe kerül a kedvenc vászonképed. Amenyiben nincs meg a saját képed bátran nézz körül WEBÁRUHÁZUNKBAN, ahol több ezer termék közül (VÁSZONKÉP, FESTÉS A SZÁMOK ALAPJÁN, FOTÓTAPÉTA, PARAVÁN,) tudsz választani.

FIGYELMETEKBE AJÁNLJUK

A honlap terjedelmi kötöttsége miatt, sok tartalmat töltünk fel a facebook oldalunkra, ahol nyomon tudjátok követni termékeink bemutatását és új fejlesztéseinket mint például a FESTÉS A SZÍNEK ALAPJÁN vagy partner művészeink alkotásai


Adatvédelmi tájékoztató