Fotótapéták

Fotótapéták

Fotótapéták betöltik azt az igényt, ami egy lakás impozáns faldekorálása hívott életre. A tapéták nagyon elegáns hatást keltenek. Számos mindig frissülő design közül válogathatsz. Érdemes vissza vissza nézni a webshopban hiszen állandóan megújul és szebnél szebb termékek kerülnek a kínálatba. A fotótapétákkal egy új modern életteret teremthetsz az otthonodban. Válaszd ki kedvenc képed otthonod falára, és élvezd az új tér nyújtotta kellemes életérzést.

Fotótapéta paraméterei:

Szállítás követően a tapéta felhelyezése nagyon könnyű. Az anyaga erős és karcálló. A tapétákat hét méretben kínáljuk. Szélességük a 100 centimétertől a 480  centiméterig terjed. A tapéták 50 centiméter széles tekercsben vannak feltekerve. Mindegyikhez tartozik használati útmutató és pontos leírás a felhelyezés menetéről. Felhelyezésük egyszerű és könnyü. Minden rendeléshez megfelelő mennyiségű ajándék tapétaragsztót adunk. Egy csomag ragasztó 5 négyzetméter lefedésére elegendő.

Szállítási tudnivalók:

A termék kartondobozba van csomagolva a sérülésmentes szállítást biztosítva. Szállításról egy nappal előtte értesítést küldünk e-maiban, a szállítás napján pedig a futárküld egy sms üzenetet a várható érkezésről.