Vászonkép, fotótapéta szállítás és csomagolás

Nagyon odafigyelünk a gyártási folyamatra, mert ez a siker egyik fő kulcsa. A legjobb minőségű anyagokból képzett szakemberek a lehető legjobb technológiával készítik el a termékeket. A rendelt vászonképet, buborékfóliába majd kartondobozba csomagoljuk, hogy minél biztonságosabban juttassuk el Önnek. A szállítás, biztonságos és megbízható partnercégek végzik.


A fotótapétákat 50 cm széles tekercsekben hengerbe csomagolva kartondobozba szállítjuk, ezzel biztosítva a sértetlen átadást. Mindem tekercs fotótapéta tartalmazza a használati útmutatót. Ajándékként hozzáteszünk elegendő tapétaragasztót ajándékba. A tapétaragasztó poralakban kis tasakokban van kiszerelve. Egy tasak 5 négyzetméter tapéta ragasztásához elegendő. Karton dobozban szállítjuk.

 

A szállítás UPS vagy GLS csomagküldővel történik.

Átlagos szállítási idő termék típusonként a következő:

fotótapéták, tapéták, vászonképek szállítása 5-6 munkanap

parafaképek, 6-7 munkanap

paravánok 8 munkanap

akril képek, festett képek 14 munkanap.

Bármekkora gondossággal is járunk el lehet olyan eset, hogy a termék megsérül.

Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgálja meg, és ha sérülést talál rajta, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! 

Amennyiben bármi észrevétele van a termékkel kapcsolatban, kérjük jelezze felénk a info@vaszonkepstudio.hu e-mail címünkre, hogy orvosolni tudjuk a problémát.

Egyedi vászonkép vagy fotótapéta gyártásához keresse fel a vaszonkepstudio.eu oldalunkat.