Vászonkép prémium

Vászonkép Prémium

Egyedi méret rendeléséhez kérje segítségünket.
A prémium vászonkép kimagasló anyagokból és a leújabb technikával nyomtatott vászonkép. A vakrámát élmaratott műszárított fenyőlécből készítjük 2,3×4 centiméteres méretben. A vászon valódi 380 grammos festővászon. A legújabb technikai háttérrel és képzett szakembergárdával készítjük őket. A nyomtatás 1440 dpi fotóminőségben történik ezért tűélesek. A színkalibrációnak köszönhetően a nyomatok színhelyesek, realisztikusak. Számos festmény replikát is készítünk ezért ez a terület különösen fontos számunkra.

A rendelt terméket különös gondal csomagoljuk, hiszen nagyon fontos, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek a termékeinkel kicsomagolás után. A csomagolásnál a képeket először fóliába tekerjük, majd ezután habfóliával védjük az ütődések ellen. Végül hullámkarton védőburkolatot kap. amely megvédi a szállítás fizikai hatásaitól. A termékekre 100 százalék garanciát vállalunk. Bármilyen probléma esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Egyedi vászonkép
Egyedi vászonkép rendelésre is van lehetőség. Hozd be a képedet, grafikádat az üzletünkben vagy küld el nekünk e-maiben az info@vaszonkepstudio.eu címre. Akár feltöldheted a kimondottan erre a célra létrehozott oldalunkon is a képeket www.vaszonkepstudio.eu

Bemutatóterem: 1074 Budapest, Dohány u. 86. Nyitva hétköznap 13-17 óra között.