Új digitális megoldások a Vászonkép Stúdióban

világító kifestő
világító kifestő

Egy új, kimondottan gyermekek számára tervezett termékkel jelentkezett a Vászonkép Stúdió. A világító kifestő alap ötlete abból ered, hogy a gyermekek szeretik a meséket és a hozzá társuló vizuális megjelenés nagyon fontos nekik. Szeretik létrehozni, megalkotni a kis mese birodalmukat, melyben komfortosan eligazodnak. A világító kifestő abban segít, hogy tevékenyen részt vehetnek ennek a mesevilágnak a kialakításában.

világító kifestő a nevéből adódóan nem egy hagyományos kifestő készletet takar. A plusz érdekesség benne az, hogy a képek bizonyos részeit, fluoreszkáló festékkel lehet kifesteni. A fluoreszkáló festék a sötétben világít és ezzel egy új varázslatos élményhez juttattja a gyermeket. Remek szórakozása lehet az egész családnak a közös alkotás öröme, majd a mesevilág esti lefekvéskor történő megjelenítése.

világító kifestő a mai kornak megfelelően a legmagasabb gyártási technológiával készül. Nyomtatás EPSON SureColor S80610 eco solvent nyomtatóval történik. 10 Színes nyomtató (CMYK)+ szürke + világoscián + világosbíbor + vörös + narancs + fehér

UL GREENGUARD felminősítette az EPSON GS3 UltraChrome eco‐solvent tintát, mely alapján a környezetbarát legmagasabb minőségi besorolást kapta meg!

Ennek értelmében a GS3 UltraChrome tintákkal készült beltéri nyomatok korlátozás nélkül felhasználhatók.

Ez olyan előnyöket jelent a felhasználók számára melyek lehetőséget biztosítanak számukra a legszigorúbb környezetvédelmi és biztosági feltételeket előíró ügyfelek kiszolgálására is.

világító kifestő gyártásánál minőségi festővásznat használunk. Valódi mű-szárított fenyőlécre kerül felfeszítésre. A végeredmény egy késztermék melyet, kifestés után egyből a falra lehet akasztani